Epiphora methode bij een koud lijf

 

Wat is een koud lijf?

Een koud lijf kan allerlei oorzaken hebben. Zo kan de bloedtoevoer naar je brein verstoord zijn en je daardoor in een permanente stressreactie zitten. Zo kan een deel van het zenuwstelsel dat zorgt voor een vernauwing van de bloedvaten te actief zijn. Ons lijf is dan in een permanente staat van verkamping van bloedvaten.  Daardoor kan de warmte niet goed in de ‘extremiteiten’ komen. Vaak zijn handen en voeten koud en ril je al snel bij een temperatuurdaling. 

 

Hoe helpt de Epiphora Methode bij een koud lijf?

Het verminderen van externe stress zal niet de hele oplossing zijn als de doorbloeding van de nekslagader naar het hoofd niet optimaal is en je lijf blijft hangen in de stressreactie (dit kan een te actieve ‘Dorsale Vagus’ zijn). Met Epiphora wordt de aan- en afvoer van bloed naar het brein geoptimaliseerd en wordt met twee elkaar uniek aanvullende ademtechnieken het lijf geholpen uit de stressstand te komen.  Aan het eind van de oefening voel je tijdens een (heerlijk!) stilligen weer een warmtestroom door het lichaam. Een teken dat de stress afneemt en de bloedvaten zich verwijden! Door de oefening ’s avonds te doen kan de nachtrust aanzienlijk verbeteren. Gedurende de dag ervaar je ook meer lichaamswarmte en kun je je gelukkig prijzen met een beter doorbloed brein! 

Praktijkgegevens

Stress Release Praktijk Scheffer
M 06-17019068 | info@ademwijzer.nl
Burg. van Marlestraat 20, 7413 BK Deventer
KvK 66045290 | BTW-ID 856372109B01 
AGB-code 90060152 | CAT geregistreerd
CL3718-10-06-20

Privacy Verklaring

Training in Deventer
of via het beeldscherm

Vrijblijvend kennismaken:
drs. Marc Scheffer 06-17019068
Buteyko Ademtherapeut, Epiphora therapeut, Mindfulness trainer – Medische basisopleiding (Plato eindtermen)

Waar komen jullie klanten allemaal vandaan? wordt wel gevraagd. We zijn dankbaar dat we mensen uit of in de buurt van de volgende plaatsen hebben mogen noteren: Alkmaar, Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Baarn, Bergen op Zoom, Breda, Bussum, Capelle aan den IJssel, Coevorden, Delft, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Doetinchem, Dordrecht, Drenthe, Dronten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Ermelo, Flevoland, Friesland, Gelderland, Geleen, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Hardenberg, Harderwijk, Heerlen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoogeveen, Hoogeveen, Hoorn, Kampen, Katwijk, Leeuwarden, Leiden, Leidschendam, Lelystad, Limburg, Lochem, Maastricht, Meppel, Middelburg, Nieuwegein, Nijmegen, Noord-Braband, Noord-Holland, Nunspeet, Oldenzaal, Olst, Ommen, Oss, Overijssel, Purmerend, Raalte, Rijssen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Sittard, Sneek, Spijkenisse, Terneuzen, Tilburg,Utrecht, Veenendaal, Venlo, Vlaardingen, Voorburg, Vriezenveen, Westland, Wolvega, Zaanstad, Zeeland, Zeist, Zoetermeer, Zuid-Holland, Zwolle en uiteraard Deventer zelf. Maar zelfs uit België en Frankrijk komen cursisten, niet eens altijd via Skype!

Geopend

Ma t/m Vr 9.00 – 17.00 uur
Di-avond 18.30 – 20.00 uur
Do-avond 18.30 – 20.00 uur
Za 9.00 – 13.00 uur

De Ademwijzer trai­ning is vaak een effectie­ve aan­vulling op een be­staande medi­sche behan­deling gebleken, maar is zelf geen medische behandeling. Even­tuele aan­passing van medicatie gebeurt tussen cliënt en arts.

logo stress en ademhaling praktijk Scheffer
logo stress en ademhaling praktijk Scheffer
logo stress en ademhaling praktijk Scheffer
logo stress en ademhaling praktijk Scheffer
logo stress en ademhaling praktijk Scheffer
logo stress en ademhaling praktijk Scheffer
© 2024 Stress Release Praktijk Scheffer | Alle rechten voorbehouden.
error: Content is protected !!
× Waarmee kan ik je helpen?