Epiphora methode bij verzuurde spieren

Aanhoudend verzuurde spieren, hoe kan dat?

 

Verzuurde spieren zijn geen pretje. Je bent dan snel moe in je lijf als je beweegt, maar vaak ook al zonder te hebben bewogen. Het helpt niet als de bloedvaten in je lijf  in een voortdurende kramptoestand verkeren. Dit kan een stressreactie zijn van het lichaam, waar het niet goed uitkomt. De Epiphora methode is een eenvoudige, maar krachtige manier om die stress toestand te doorbreken en de bloedvaten weer te laten verwijden. Zeker ook de bloedtoevoer naar je hoofd normaliseert door de oefeningen, waardoor het brein (met name de Thalamus) weet dat de stress niet meer nodig is. 

Bij het ontstaan van dit stress-fenomeen speelt vaak de Cirkel van Willis een belangrijke rol. Die regelt de bloedtoevoer naar de hersenen en naar het regelcentrum (van stress): de Thalamus. Bij wel de helft van de mensen is die Cirkel incompleet. Dit levert stress op voor het brein, die een verminderde bloedtoevoer als een ernstige bedreiging voor het lichaam ziet en als het ware in een sterke spaarstand gaat staan. 

 

Epiphora methode bij verzuurde spieren

Door de Epiphora oefeningen herstel je de bloedtoevoer naar je brein en kan het uit de stress stand komen. Zo kunnen de bloedvaten uit hun verkramping komen en weer normaal hun werk doen zodat de verzuring van de spieren kan oplossen.

Praktijkgegevens

Stress Release Praktijk Scheffer
M 06-17019068 | info@ademwijzer.nl
Burg. van Marlestraat 20, 7413 BK Deventer
KvK 66045290 | BTW-ID 856372109B01 
AGB-code 90060152 | CAT geregistreerd
CL3718-10-06-20

Privacy Verklaring

Training in Deventer
of via het beeldscherm

Vrijblijvend kennismaken:
drs. Marc Scheffer 06-17019068
Buteyko Ademtherapeut, Epiphora therapeut, Mindfulness trainer – Medische basisopleiding (Plato eindtermen)

Waar komen jullie klanten allemaal vandaan? wordt wel gevraagd. We zijn dankbaar dat we mensen uit of in de buurt van de volgende plaatsen hebben mogen noteren: Alkmaar, Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Baarn, Bergen op Zoom, Breda, Bussum, Capelle aan den IJssel, Coevorden, Delft, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Doetinchem, Dordrecht, Drenthe, Dronten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Ermelo, Flevoland, Friesland, Gelderland, Geleen, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Hardenberg, Harderwijk, Heerlen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoogeveen, Hoogeveen, Hoorn, Kampen, Katwijk, Leeuwarden, Leiden, Leidschendam, Lelystad, Limburg, Lochem, Maastricht, Meppel, Middelburg, Nieuwegein, Nijmegen, Noord-Braband, Noord-Holland, Nunspeet, Oldenzaal, Olst, Ommen, Oss, Overijssel, Purmerend, Raalte, Rijssen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Sittard, Sneek, Spijkenisse, Terneuzen, Tilburg,Utrecht, Veenendaal, Venlo, Vlaardingen, Voorburg, Vriezenveen, Westland, Wolvega, Zaanstad, Zeeland, Zeist, Zoetermeer, Zuid-Holland, Zwolle en uiteraard Deventer zelf. Maar zelfs uit België en Frankrijk komen cursisten, niet eens altijd via Skype!

Geopend

Ma t/m Vr 9.00 – 17.00 uur
Di-avond 18.30 – 20.00 uur
Do-avond 18.30 – 20.00 uur
Za 9.00 – 13.00 uur

De Ademwijzer trai­ning is vaak een effectie­ve aan­vulling op een be­staande medi­sche behan­deling gebleken, maar is zelf geen medische behandeling. Even­tuele aan­passing van medicatie gebeurt tussen cliënt en arts.

logo stress en ademhaling praktijk Scheffer
logo stress en ademhaling praktijk Scheffer
logo stress en ademhaling praktijk Scheffer
logo stress en ademhaling praktijk Scheffer
logo stress en ademhaling praktijk Scheffer
logo stress en ademhaling praktijk Scheffer
© 2024 Stress Release Praktijk Scheffer | Alle rechten voorbehouden.
error: Content is protected !!
× Waarmee kan ik je helpen?