Epiphora methode bij Aura-migraine

Aura-migraine

Bekende verschijnselen van Aura-Migraine lichtpuntjes, een vlek of een caleidoscoop-achtig lichtpunt op de plaats waar je kijkt of dat letters die je leest bewegen. Je kunt kunt tintelingen in lip of hand hebben. Binnen een uur komt er dan vaak hoofdpijn. 
Mensen met Aura-Migraine herkennen vaak meerdere van de 8 verschijnselen (zie plaatjes op de home-page). Dit duidt op een verstoorde  geleiding van met name lichtprikkels door een doorbloedingstekort in ons brein. Dat je de Aura migraine vaker binnen een familie aantreft heeft te maken met erfelijke afwijkingen in de doorbloeding van de hersenen. Voor die verdeling zorgt de ‘Cirkel van Willis’. Die bij de helft van de mensen afwijkingen vertoont en afhankelijk van de afwijkingen bepaalde klachten teweeg kan brengen.

Uit wetenschappelijk onderzoek (lees hier) blijkt dat de Cirkel van Willis een grote rol speelt bij het ontstaan van Aura-migraine. 

Epiphora methode bij Aura migraine

Door de Epiphora training zullen drukgevoel op het hoofd, haarwortelpijn en wazig zien gaan verdwijnen. na verloop van tijd is er goede kand dat ook de Aura-Migraine (volledig) zal verdwijnen. Door de oefeningen verbetert de bloedcirculatie in de hersens. Om dit in gang te zetten begint de dag met een oefening in de ochtend, wordt gedurende de dag de bloedtoevoer goed open gehouden en wordt ook bij de avondoefening de aan- en afvoer van het bloed naar het brein geotimialiseerd. 
Gezien de vaak prachtige resultaten van de Epiphora training is het kennelijk zo dat een verbeterde doorbloeding de verstoorde doorgave van lichtprikkels weer herstelt en de Aura migraine kan verdwijnen.

 

 

 

Praktijkgegevens

Stress Release Praktijk Scheffer
M 06-17019068 | info@ademwijzer.nl
Burg. van Marlestraat 20, 7413 BK Deventer
KvK 66045290 | BTW-ID 856372109B01 
AGB-code 90060152 | CAT geregistreerd
CL3718-10-06-20

Privacy Verklaring

Training in Deventer
of via het beeldscherm

Vrijblijvend kennismaken:
drs. Marc Scheffer 06-17019068
Buteyko Ademtherapeut, Epiphora therapeut, Mindfulness trainer – Medische basisopleiding (Plato eindtermen)

Waar komen jullie klanten allemaal vandaan? wordt wel gevraagd. We zijn dankbaar dat we mensen uit of in de buurt van de volgende plaatsen hebben mogen noteren: Alkmaar, Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Baarn, Bergen op Zoom, Breda, Bussum, Capelle aan den IJssel, Coevorden, Delft, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Doetinchem, Dordrecht, Drenthe, Dronten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Ermelo, Flevoland, Friesland, Gelderland, Geleen, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Hardenberg, Harderwijk, Heerlen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoogeveen, Hoogeveen, Hoorn, Kampen, Katwijk, Leeuwarden, Leiden, Leidschendam, Lelystad, Limburg, Lochem, Maastricht, Meppel, Middelburg, Nieuwegein, Nijmegen, Noord-Braband, Noord-Holland, Nunspeet, Oldenzaal, Olst, Ommen, Oss, Overijssel, Purmerend, Raalte, Rijssen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Sittard, Sneek, Spijkenisse, Terneuzen, Tilburg,Utrecht, Veenendaal, Venlo, Vlaardingen, Voorburg, Vriezenveen, Westland, Wolvega, Zaanstad, Zeeland, Zeist, Zoetermeer, Zuid-Holland, Zwolle en uiteraard Deventer zelf. Maar zelfs uit België en Frankrijk komen cursisten, niet eens altijd via Skype!

Geopend

Ma t/m Vr 9.00 – 17.00 uur
Di-avond 18.30 – 20.00 uur
Do-avond 18.30 – 20.00 uur
Za 9.00 – 13.00 uur

De Ademwijzer trai­ning is vaak een effectie­ve aan­vulling op een be­staande medi­sche behan­deling gebleken, maar is zelf geen medische behandeling. Even­tuele aan­passing van medicatie gebeurt tussen cliënt en arts.

logo stress en ademhaling praktijk Scheffer
logo stress en ademhaling praktijk Scheffer
logo stress en ademhaling praktijk Scheffer
logo stress en ademhaling praktijk Scheffer
logo stress en ademhaling praktijk Scheffer
logo stress en ademhaling praktijk Scheffer
© 2024 Stress Release Praktijk Scheffer | Alle rechten voorbehouden.
error: Content is protected !!
× Waarmee kan ik je helpen?